Vize İçin Gerekli Evraklar

Şirketimize kayıt için gelmek istediğinizde vize için getirmeniz gereken evraklar:
 
  • Pasaport en az 1 yıl süreli bordo renkli çipli pasaport olmalı
  • 3 adet fotoğraf
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Evliler ve çocuklar için nüfus müdürlüğünden alınacak olan nüfus kayıt örneği
  • Bekar ise babası dışında, evli ise kocası dışında bir mahremiyle gitmek isteyen bayanların; bekarsa babasından, evli ise kocasından muvaffakatname alması gerekir.
  • Kendisine mahrem olan şahsın taahhütname vermesi gereklidir. Ödeme ise pasaport tesliminde euro olarak kabul edilir.
 
Önemli Not: Hacılar turizm mahremsiz umre seyahati yapmamaktadır. 





Hacılar Turizm

Hac

Umre